Geodesign Summit Europe 2014

GeoDesignSummit2014Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) en Esri Inc. organiseert Geodan op 11 en 12 september de Geodesign Summit Europe 2014 op de Technische Universiteit (TU) Delft. Tijdens de tweedaagse bijeenkomst presenteren diverse sprekers uit binnen- en buitenland hun visie op Geodesign en smart cities.

 

GI Minor: waar zou je zijn zonder locatie?

GI MinorZes universiteiten hebben hun kennis rondom het onderwerp geo-informatie gebundeld en bieden sinds 2012 een speciale GI Minor aan. Hiermee laten zij studenten aan het wo of hbo kennismaken met geo-informatie. Belangrijke drijfveer is de verwachting dat de komende jaren de vraag naar goed opgeleide mensen met kennis en ervaring van geo-informatie toeneemt.

Werkgevers vanuit het bedrijfsleven en de overheid zijn nauw betrokken bij deze minor. Geodan ondersteunt dit initiatief en heeft zich ook aan deze minor verbonden. Lees verder in dit magazine hoe de GI Minor-studenten hun nieuw opgedane kennis toepassen.


Kennis is er om te delen

Gastcollege blogStudenten doen tijdens hun colleges veel theoretische kennis op. Maar hoe pas je die theorie toe in de geo-ICT-praktijk? Onlangs hebben drie Geodan-medewerkers hun kennis gedeeld tijdens gastcolleges op de Vrije Universiteit, Wageningen Universiteit en de HAS Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Zij hebben studenten verteld over ‘werken met GIS in de praktijk’ tot ‘Virtual Reality & Animation’.

Geodan werkt anders

Vanaf het begin heeft Geodan zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende geo-ICT adviesbureaus in Nederland. Het succes van Geodan zit in de kwaliteit en gedrevenheid van onze geo-professionals. Binnen Geodan staan (persoonlijke) ontwikkeling en samenwerking voorop. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s binnen diverse teams.

Actuele vacatures

(junior) Ontwikkelaar / Onderzoeker
Java Ontwikkelaar
Frontend Ontwikkelaar
GIS System Engineer
Business Consultant Slimme Leefomgeving
Business Consultant Incident- en Crisismanagement

Nieuwe editie van GeodanMagazine is uit!

In de tweede editie van GeodanMagazine leest u over hoe ProRail SpoorWeb inzet om incidenten op het spoor sneller af te handelen. Ook vertellen we meer over de detacherings-oplossingen van Geodan en wat er allemaal mogelijk is met slimme 3D viewers.