Geodan viert 30e verjaardag

30 jaar geleden vormde het geloof in de kracht van geo-informatie de basis voor het ontstaan van Geodan. In die 30 jaar hebben het vak en de toepassings-mogelijkheden een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Vandaag de dag is geo overal en van iedereen. Om processen efficiënter te laten verlopen, betere besluiten te nemen of onze leefomgeving slimmer en veiliger te maken.

Wij vieren ons 30-jarig bestaan met een speciaal jubileum magazine waarin wij laten zien dat geo op heel veel plekken uitkomst biedt. Ook vieren we dit bijzondere jaar met verschillende evenementen die we in de loop van het jaar organiseren.

Strategisch geo-ICT partner van PostNL

PostNLPostNL werkt nauw samen met Geodan voor alle geo-gerelateerde zaken. Geodan heeft daarmee de status verkregen van strategisch ICT-partner op dit specifieke kennisgebied. Wim Reedijk, IT director bij PostNL over de samenwerking : ‘De keuze voor Geodan zit ‘m niet alleen in het flexibele en betrouwbare cloud-platform. In Nederland zijn ze specialist op het gebied van geo-informatie. Nog belangrijker is dat ze goed snappen hoe je al die specifieke geo-data en de techniek kunt inzetten en integreren in je eigen bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld voor het optimaliseren, standaardiseren en routeren van onze eigen PostNL-netwerken.’

 

Geodan werkt anders

Vanaf het begin heeft Geodan zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende geo-ICT adviesbureaus in Nederland. Het succes van Geodan zit in de kwaliteit en gedrevenheid van onze geo-professionals. Binnen Geodan staan (persoonlijke) ontwikkeling en samenwerking voorop. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s binnen diverse teams.

Actuele vacatures

(junior) Ontwikkelaar / Onderzoeker
Java Ontwikkelaar
Frontend Ontwikkelaar
GIS System Engineer
Business Consultant Slimme Leefomgeving
Business Consultant Incident- en Crisismanagement

Save