EFFICIËNTE WERKPROCESSEN
Location Intelligence verovert de zakelijke markt

Concurrentievoordeel uit de cloud

Het vinden, boeien of binden van nieuwe klanten voor een grote retailer, het snel en veilig transporteren van vrijgekomen donororganen voor Eurotransplant, of het efficiënt én duurzaam organiseren van het gehele distributie- en bezorgproces bij PostNL. In bijna iedere business-uitdaging zorgt Location Intelligence voor nieuwe inzichten, efficiency en concurrentievoordeel. Dankzij ons cloudplatform GeodanMaps ervaren steeds meer bedrijven de winst én kracht van locatie.

Geodan & TomTom halen het beste in elkaar naar boven

Met haar innovatieve producten helpt TomTom dagelijks miljoenen mensen met het maken van slimmere keuzes. De Amsterdamse wereldleider in navigatie- en kaartproducten werkt sinds jaar en dag samen met Geodan. Een partnership waarin beide bedrijven profiteren van elkaars unieke kracht.

‘Met de kwalitatief hoogwaardige data van TomTom, zijn we nóg beter in staat om innovatieve en betrouwbare oplossingen voor een steeds bredere klantgroep te leveren’, zegt Niels Bourgonjen van Geodan. ‘Location Intelligence van constante en excellente kwaliteit die via ons cloudplatform as-a-service kan worden afgenomen.’

Tijdens het jubileumevent benadrukte Arnold Meijer van TomTom het belang van de samenwerking. ‘Geodan is – naast innovatief en klantgedreven – in staat om de toegevoegde waarde van onze data in de praktijk zichtbaar te maken.’

Hoe beide bedrijven profiteren van elkaars kracht, vertellen Arnold Meijer (TomTom) en Niels Bourgonjen (Geodan) u in dit korte interview.