NIEUWS

Updates

luciad2Henk Scholten
keynote speaker op
Luciad User Conference

Op initiatief van Luciad komen op 28 en 29 september 2016 te Brussel 200 geospatial innovators bijeen om te discussiëren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke informatie voorziening. Keynote speaker Henk Scholten, CEO Geodan belicht in zijn speech ‘Geocause – Connecting Futures to Our Present’ ontwikkelingen die veel perspectief bieden voor het vergaren, uitwisselen en begrijpen van ruimtelijke informatie. Meer over het event en de speech van Henk Scholten

update_barcelonaGeodan NEXT
International
naar Barcelona

Ook dit jaar is Geodan NEXT International (GNI) present op het grootste smart city event ter wereld: het ‘Smart City Expo and World Congres’ (SCEWC) in Barcelona. Centraal in de GNI presentatie van dit jaar staat het thema Smart Event Centers: ‘How to make smarter decisions using Decision Support Solutions with embedded Geospatial Intelligence’.
Meer over de presentatie van GNI

allianderAlliander kiest voor
incident-en crisismanagement
van Geodan

Netwerkbedrijf Alliander draagt de zorg voor een veilige en betrouwbare energievoorziening aan miljoenen consumenten en bedrijven. Voor de ondersteuning van incidenten en calamiteiten heeft Alliander gekozen voor het incident- en crisismanagement systeem Eagle van Geodan. Eagle ondersteunt bij het nemen van de juiste maatregelen om de gevolgen van een incident of -calamiteit te beperken.
Meer over de Eagle bij Alliander

Events

Esri GIS Conferentie | 21 & 22 september
Interact Luciad User Conference | 28 & 29 september
Geodesign Summit EU | 1 & 2 november
Smart City Expo Barcelona | 15, 16 & 17 november

Geodan werkt anders

Vanaf het begin heeft Geodan zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende geo-ICT adviesbureaus in Nederland. Het succes van Geodan zit in de kwaliteit en gedrevenheid van onze geo-professionals. Binnen Geodan staan (persoonlijke) ontwikkeling en samenwerking voorop. Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s binnen diverse teams.

Geïnteresseerd in een andere manier van werken? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met CV naar vacature@geodan.nl. En vertel ons waarom jij graag bij ons wilt komen werken.

Actuele vacatures

System Engineer
Java Ontwikkelaar
Frontend Ontwikkelaar
Business Consultant Slimme Leefomgeving